Първата официална жена на Благой Георгиев е притисната до стената финансово.

...
Първата официална жена на Благой Георгиев е притисната до стената финансово.
Коментари Харесай

Бившата на Джизъса прави масажи с щастлив край

Първата публична жена на Благой Георгиев е притисната до стената финансово. Бившият футболист с доста татуировки на няколко пъти към този момент се дами и развежда, а по-късно не понася отговорност за децата. Такъв е и казусът с Христина Витанова гимнастичката, която имаше шанса първа да опознае Джизъса и първа да се опари от него.

Двамата не са дружно доста време, а през този интервал той прекара още редица мадами през олтара и брачното ложе, като на множеството от тях направи и деца.

За разлика от Есмер Омерова, Христина Витанова няма богати родители и би трябвало сама да се грижи за хлапетата и да обезпечава финансирането.



Джизъса не им дава и стотинка, като това е социална загадка, което е принудило Витанова да стартира работа като масажистка. Но не какви да е разтривки, а с благополучен край правела. Тя по този начин се влагала в новото си амплоа, че клиентите оставали предоволни и оставяли яки бакшиши.

Само че Витанова не прави еротичните разтривки, за които всички си мислят при прочита на " щастливи ", а такива за подмладяване и главно на дами. Оказа се, че една от постоянните й клиентки е певицата Анелия.

" Наистина е със златни ръце и е научила неповторима техника. Тръгвам си щастлива и хубава всякога ", споделила пред свои близки чалгаджийката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР